19.02.2024
Julkaistu

Tervetuloa tutustumaan ja inspiroitumaan Juhulan uutuusmenujen parissa!

Haluamme kutsua sinut ainutlaatuiseen maistelutilaisuuteen, jossa pääset tutustumaan keittiömestareidemme suunnittelemiin juhlamenuihin, joiden tavoitteena on herättää makuaistit sekä ihastuttaa vieraita.

Maistelutilaisuus tarjoaa uniikin tilaisuuden kokeilla ja arvioida valikoimaamme ennen tilaamista. Lisäksi tilaisuus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua Juhula Cateringiin ja keskustella kanssamme erilaisista tarjoiluvaihtoehdoista sekä erikoistoiveistasi. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat juuri sellaisen kokonaisuuden kuin haluavat ja yhteistyö kanssamme olisi mahdollisimman vaivatonta ja miellyttävää.

Maistelutilaisuus järjestetään Makosa Rehapoliksessa lauantaina 16.3.2024 alkaen klo 12.00. Tilaisuuden hinta on 20€/hlö, mutta tämä hyvitetään loppulaskussa, mikäli päätät tilata tarjoilut meiltä. Näin voit huoletta nauttia herkuistamme ja samalla suunnitella unohtumattoman tilaisuuden, tietäen että investointi palautuu takaisin tilauksesta.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä tai sähköpostilla myyntipalveluumme catering@uniresta.fi.

Uutuuksista koottu maistelumenu:

Mansikka-brie salaattia ja balsamico siirappia

Sitrusmarinoitua varhaisperunasalaattia

Broileri-helmicouscous salaattia

Hauki-jokiraputerriiniä

Ylikypsää härkää punaviinikastikkeessa

Gremolatalohta

Kermassa muhennettua Tervakankaan perunaa

Timajmilla ja hunajalla maustettuja uunijuureksia

Stifadoa no chicken

Tiramisutriffle

Vaniljapannacottaa ja kuusenkerkällä marinoituja marjoja

Sitruunamoussea, vadelmaa ja marenkia