25.04.2024
Julkaistu

Nimitysuutisia: Milja Seppälä Unirestan myynti- ja markkinointipäälliköksi

Milja Seppälä, kokenut myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, on aloittanut Uniresta Oy:n uutena myynti- ja markkinointipäällikkönä. Seppälä on aiemmin toiminut Unirestan hallituksen puheenjohtajana, ja siirtyy nyt hallinnollisista tehtävistään operatiiviseen työhön.

Seppälä tuo Unirestalle myynnin ja markkinoinnin vankkaa kokemusta, jonka hän on saavuttanut menestyksekkäästä työskentelystään alan monipuolisissa tehtävissä aiemmalla urallaan. Seppälän vahva tausta strategisessa suunnittelussa, markkinointikampanjoiden kehittämisessä ja myynnin edistämisessä tekevät hänestä arvokkaan lisän Uniresta Oy:n tiimiin. Seppälä tulee työskentelemään vahvasti Unirestan eri brändien sekä niiden maineen ja tunnettuuden parissa.

”Olemme erittäin iloisia saadessamme Miljan joukkoomme myynti- ja markkinointipäälliköksi. Hänen intohimonsa alaa kohtaan sekä vankka kokemuksensa Unirestasta auttavat meitä jatkamaan kasvua ja menestystä markkinoilla. Odotamme innolla yhteistyötä hänen kanssaan, ja olemme varmoja, että hän tuo arvokasta osaamista ja näkemystä yrityksen toimintaan”, Uniresta Oy:n toimitusjohtaja Kaija-Liisa Silvennoinen kommentoi.

Milja Seppälä kokee, että hänen polkunsa hallituksen puheenjohtajan roolista myynti- ja markkinointipäällikön tehtäviin vahvistaa ennestään hänen sitoutumistaan Unirestaan.

”Olen enemmän kuin innoissani liittyessäni Uniresta Oy:n tiimiin. On kunnia työskennellä yrityksessä, jossa arvot todella ohjaavat toimintaa, ja vastuullisuus kulkee kaikessa toiminnassa läpileikkaavana teemana. Haluan tehdä pitkäjänteistä ja strategista työtä Unirestan maineen ja tunnettuuden eteen sen historiaa sekä tarinaa unohtamatta”, Seppälä sanoo.

Milja Seppälä aloitti tehtävässään 1.4.2024, ja hän vastaa yrityksen myynti-, markkinointi- sekä PR-tehtävistä, niiden strategisesta suunnittelusta sekä asiakassuhteiden kehittämisestä.

Lisätietoja:

Milja Seppälä

Myynti- ja markkinointipäällikkö

Uniresta Oy

Puhelin: 044 084 6849

Sähköposti: milja.seppala@uniresta.fi

Oululaisten opiskelijoiden omistama Uniresta tarjoaa laadukkaita opiskelija- ja henkilöstöravintolapalveluja sekä monipuolisia juhla- ja cateringpalveluja. Uniresta on myös turvallinen työnantaja. Työelämän laatua mittaavan QWL-kyselyn tulosten mukaan työhyvinvointi on Unirestalla erinomaisella tasolla.

Lisätietoja yrityksestä ja sen palveluista osoitteessa www.uniresta.fi.