Juhulat tulossa?

Tarvitsetko catering- tai pitopalvelua Oulun seudulla? Juhula Catering tarjoaa täyden palvelun tarjoilut, johon sisältyy kuljetus Oulun alueelle, ruoka tarjoiluastioineen, lautaset, lasit ja ruokailuvälineet, pöytäliinat sekä tarjoiluhenkilökunta. Vaihtoehtoisesti voit noutaa valmistamamme ruoan tilaisuuteesi ravintolastamme. Täysin oululaisena yrityksenä meille on tärkeää tarjota lähiruokaa ja paikallisia, aitoja makuja ja raaka-aineita Oulun seudun tavarantoimittajilta.

Verkkokauppaan

Sinun näköisesi juhlat

Juhula Catering toteuttaa tilaisuutesi tarjoilut ammattitaidolla ja laadukkaasti. Tarjoiluissamme maistuvat sekä rakkaat perinteiset maut että raikkaat trendit. Tarjoilut onnistuvat myös kokonaan vegaanisena. Huomioimme erityisruokavaliot tarpeidesi mukaan. Tehdään yhdessä sinun näköisesi juhlat!

Tee tilaus nyt

Kukkamaljakko juhlapöydän koristeena.

Tilat

Meiltä voi varata laadukkaita ja viihtyisiä tiloja erikokoisiin tilaisuuksiin. Vaihtoehdot sopivat niin rentoihin kuin virallisempiinkin juhliin.
Tutustu tiloihin ja varaa tila varauskalenterin kautta.

Varaa tilat

Makeita juhlatarjoiluja väitöskahvitilaisuudessa.

Hedelmä- ja marjashotit kokoustarjoiluissa.

Hedelmälautanen kokouksen buffettarjoilussa.

Henkilö pitää kädessään itse tehtyä burgeria.

Aina on syytä juhlaan, ja kun juhlan aika koittaa, voit helpottaa järjestelyjä hankkimalta ruuat valmiina. Vielä helpompaa on, jos tilaat meiltä koko paketin kattauksineen ja tarjoiluineen. Kymmenien vuosien kokemuksen ja lukuisten tyytyväisten asiakkaiden myötä olemme hioutuneet luotettavaksi, monipuoliseksi ja laadukkaaksi juhlakumppaniksi. Järjestä siis elämäsi juhlat ja ota yhteyttä, Juhula Catering auttaa!

 

Kuljetus

Tarjoilukuljetuksen hintaan sisältyy tarjoilujen tuonti Oulun alueella sovittuna aikana ma-la klo 7-17 välillä.

  • Minimitilaus 10 hlölle.
  • Muista lisätä kassalla lisätietoihin osoite ja toive kellonajoista tarjoilujen tuomiselle ja astioiden noudolle.
  • Pakettiin sisältyvät tarjoiluastiat ja tarjoilujen esille laitto.