Kokous- ja edustustarjoilut

Juhula Catering järjestää vuosittain jopa tuhat erilaista yritystilaisuutta omissa tiloissaan, yhteistyökumppaneiden toimipaikoissa sekä asiakkaiden omissa tiloissa kymmenien vuosien kokemuksella. Tilaisuudet vaihtelevat muutaman hengen saunailloista useiden satojen vieraiden istuviin illallisiin ja yritystilaisuuksiin.

Verkkokauppaan

Kokoustarjoilut

Hyvät tarjoilut kruunaavat kokouksen. Juhula Catering tuo ammattilaisten tekemät tarjoilut tilaisuuteesi – oli kyseessä sitten rento kahvihetki tai koko päivän kokous- tai koulutustilaisuus.

Tilaa tarjoilut

Buffettarjoilu kokouksessa.

Kokoustilat

Meiltä voi varata laadukkaita ja viihtyisiä kokoustiloja erikokoisiin tilaisuuksiin. Vaihtoehdot sopivat niin rentoihin kuin virallisempiinkin kokouksiin.
Tutustu tiloihin ja varaa tila varauskalenterin kautta.

Varaa kokoustilat

Unirestan tilat kokouksia varten.

Muut tarjoilut

Löydät meiltä herkulliset vaihtoehdot myös saunailtoihin ja muihin yrityksenne tilaisuuksiin. Toimitamme tilattaessa tuotteet paikan päälle. Tarvittaessa paikalle järjestyvät myös tarjoiluastiat, ruokailuvälineet sekä osaava henkilökunta!

Tilaa tarjoilut

Buffettarjoilu yritystilaisuudessa.

Työporukka kahvilla Unirestan tiloissa.

Täytetty sämpylä ja kahvi Unirestan kokoustarjoilu valikoimasta.

Mies nauttii kokoustarjoiluista Unirestan tiloissa.

Jätä ruokatarjoilut meidän huoleksemme, niin voit keskittyä muihin kokousjärjestelyihin. Olemme kymmenien vuosien kokemuksella hioutuneet rautaisiksi kokoustarjoilujen ammattilaisiksi. Meiltä saat varmasti maukasta ruokaa – myös erikoisruokavalioille. Kauttamme saat halutessasi täyden palvelun tarjoilut, johon sisältyvät kuljetus, ruoka tarjoiluastioineen, lautaset, lasit ja ruokailuvälineet, pöytäliinat sekä tarjoiluhenkilökunta. Vaihtoehtoisesti voit noutaa valmistamamme ruoan tilaisuuteesi.

Asiakkailta tulleen palautteen mukaan olemme hyviä siinä, mitä teemme. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ja tilaa kokoukseen tai muuhun yritystilaisuuteen ruokatarjoilut Juhula Cateringin porukalta!

 

Kuljetus

Tarjoilukuljetuksen hintaan sisältyy tarjoilujen tuonti Oulun alueella sovittuna aikana ma-la klo 7-17 välillä.

  • Minimitilaus 10 hlölle.
  • Muista lisätä kassalla lisätietoihin osoite ja toive kellonajoista tarjoilujen tuomiselle ja astioiden noudolle.
  • Pakettiin sisältyvät tarjoiluastiat ja tarjoilujen esille laitto.